Søg i denne blog

onsdag den 6. juli 2016

Pasta med tomatsovs

Tid: 20 min.


Ingredienser:


Pasta
Olie
1 dåse tomatpuré 
1 dåse flåede tomater 
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 grøntsags bouillontæring
Fløde
Salt og peber

Sådan gør du :



Sæt vand over til pasta. Imens hakker du løget og hvidløget, og svits det i en gryde med lidt olie. Når vandet koger puttes pastaen i, og koges efter instruktionen på pakken. Når løgene er blevet klarer kommes tomatpuréen i, og 'brænd den af'. bagefter hældes de flåede tomater. Skræl og hak de to gulerødder og put dem op i sovsen. Put bouillontæring op i sammen med noget fløde. Når bouillontæring er opløst, smager du til med salt og peber. Bland pastaen og tomatsovsen sammen. Og så er den klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar