Søg i denne blog

lørdag den 26. november 2016

Tynde Pandekager ( ca. 16 stk.)

Indgredienser:


250 g mel ( 3 dl )
6 dl mælk
4 æg
1 tesk. salt

Fremgangsmåde:

Start med at piske mel og mælk sammen. Der efter tilsættes æggene og salten, der også skal piskes sammen. Det er vigtigt, at massen er pisket godt ud så der ikke kommer klumper i dine pandekager.
Dejen har kun godt af at stå over natten, men hvis du er ligesom mig at det er mere spontant vær gang  du laver pandekager, kan du sagtens bare lave dejen og putte det direkte på panden( det er det jeg oftest gør :) ) Jeg plejer at putte en lille klat smør på panden vær anden gang, en pandekage tilberedes, men dette "behov" kan variere meget fra pande til pande.
Læg et stykke stanniol over de færdige pandekager for at undgå at de bliver kolde.
Nu skal du bare servere, med det du lyster at få på:)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar