Søg i denne blog

mandag den 25. juli 2016

Blåmuslinger med tomatsovs

2 personer

Ingredienser:

250 g blåmuslinger
250 ml vand
Olie
1 løg
5 gulerødder
1 dåse flåede tomater
1 dåse tomatpuré
1 dl fløde
Salt og peber


Sådan gør du:

Hak et løg og svits det i en gryde med lidt olie. Hak 3 af gulerødderne og put dem op sammen med løgene med og vandet. Lad det koge ind. Mens fonden koger ind renser du blåmuslingerne og smider de dårlige ud. Tag en gryde til og svits tomatpuréen. Hæld de flåede tomater i sammen med fløden. Lad også dette koge en smugle ind. Si nu de udkogte gulerødder og løg fra funden. Put blåmuslingerne op i en gryde, hæld fonden over dem hvidvin og hæld evt. lidt vand over så det næsten dækker muslingerne. Læg et låg på og damp dem få minutter. Når muslingerne er åbne tager du dem op, og blander fonden sammen med tomatsovsen. Hak de resterende gulerødder og put dem op i sovsen.
Server med frisk pasta. Velbekomme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar