Søg i denne blog

torsdag den 30. juni 2016

Mørbradgryde

Ingredienser:

 
3 Svinemørbrad
Block bacon
Fløde
Smør
Mel
Evt. olie
Paprika
Salt og peber
2 dåser flåede tomater
Tomatpuré
Grønsager F.eks. chili, pore, gulerødder, løg, peberfugt, hvidløg, selleri, kogte kartofler osv.

Sådan gør du:


Sæt stegesoen i vand. Afpuds mørbraderne. Skær baconen i store tern(ca. 2x1x1 cm). Svits baconen ved høj varme på en sauterpande. Skær mørbraden i bøffer, bank dem lidt flade og vend den i mel med salt og peber. Steger bøfferne ved høj varme i bacon fedtet, de skal bare have farve. De skal IKKE gennemsteges. Hvis panden bliver tør kan du putte lidt olie på.
Snit grønsagerne mens bøfferne steges. Alt kommes i soen, efterhånden som det bliver færdigt. Kom tomatpuré på panden i ca. 1 minut. Herefter kommes fløde og en af de to dåser flåede tomater. Hæld indholdet af panden i stegesoen samt den anden dåse flåede tomater. Sæt så låget på og stil stegesoen ind i en kold oven på 140 grader. Sluk ovnen efter 3-4 timer. Lad den stå inde i den slukkede ovn i en halv til en hel time efter, så den ikke er for varm.

Spis det med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar