Ingredienser:
3 Svinemørbrad
Block bacon
Fløde
Smør
Mel
Evt. olie
Paprika
Salt og peber
2 dåser flåede tomater
Tomatpuré
Grønsager F.eks. chili, pore, gulerødder, løg, peberfugt,
hvidløg, selleri, kogte kartofler osv.
Sådan gør du:
Sæt stegesoen i vand. Afpuds mørbraderne. Skær baconen i
store tern(ca. 2x1x1 cm). Svits baconen ved høj varme på en sauterpande. Skær
mørbraden i bøffer, bank dem lidt flade og vend den i mel med salt og peber. Steger
bøfferne ved høj varme i bacon fedtet, de skal bare have farve. De skal IKKE
gennemsteges. Hvis panden bliver tør kan du putte lidt olie på.
Snit grønsagerne mens bøfferne steges. Alt kommes i soen,
efterhånden som det bliver færdigt. Kom tomatpuré på panden i ca. 1 minut.
Herefter kommes fløde og en af de to dåser flåede tomater. Hæld indholdet af
panden i stegesoen samt den anden dåse flåede tomater. Sæt så låget på og stil
stegesoen ind i en kold oven på 140 grader. Sluk ovnen efter 3-4 timer. Lad den
stå inde i den slukkede ovn i en halv til en hel time efter, så den ikke er for
varm.
Spis det med ris.
JtHub: The world's best online slots - JT Hub
SvarSletJtHub, the world's best online slots - JT Hub 광양 출장샵 안동 출장샵 JtHub takes you to the casino in the Netherlands where 의정부 출장마사지 you 성남 출장안마 will find a wide range of 구리 출장안마 exciting,